Снимка pixabayПрестъпления, каквито дори във филмите не сме виждали, разследва френската

...
Снимка pixabayПрестъпления, каквито дори във филмите не сме виждали, разследва френската
Коментари Харесай

Обвиняват френски хирург в насилие на над 250 деца

Снимка pixabay

Престъпления, каквито даже във филмите не сме виждали, проверява френската полиция. Според държавното обвиняване хирург е протегнал ръка на над 250 деца. 66-годишният мъж е насилвал освен децата, които са му били пациенти, само че е посягал и на свои роднини. Една от племенниците на хирурга към този момент е дала показания против доктора, съобщи кр.ру, базирайки се на Le Parisien. 

``
реклама

 

От 2008 година до 2017 година той е работил в болничното заведение в Жонзак като коремен хирург. Извращенията си обаче лекарят почнал много по-отдавна, открила полицията. Намерени са персоналните му дневници, където той в детайли описвал своите закононарушения и даже към текстовете имало нарисувани картинки. Намерените тетрадки датират още от 90-те години. В листата на жертвите му има разказани похищения на над 200 момиченца.

На дневниците полицията попаднала по време на обиск в дома на лекаря, откакто родителите на 6-годишно момиченце подали тъжба в полицията, че докторът го изнасилил, до момента в който му била пациентка.  

Към момента 66-годишният мъж отхвърля виновността си, а за ужасните истории в дневниците твърди, че това са просто креативен измислици. 

Въпреки това от 250-те жертви, за които полицията подозира, 200 към този момент са подготвени да свидетелстват против него. За закононарушенията си лекарят може да лежи до 20 години в пандиза, коментира Le Parisien.

Превод " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР